torsdag 11 mars 2010

En liten Pärla



Vi har hittat ett liten pärla för de som en gång imellan vill ha lite stillhet eller vill njuta den tillsammans med sin familj , nu var vi där med några av våra barn och barnbarn för vi skulle fira min mammas 70-års dag. Villa Bro eller Brodalens bed & breakfast heter stället.
Villa Bro ligger i Brodalen ca 20 min (i bil) från Lysekil.



Det var en av vårens soliga dagar och de hade inte hunnit få ut ute möblerna men det fick de ju hjälp med för vi skulle själv klart njuta av de första riktigt fina dagarna. Nu är ju de flesta i vår familj mycket för god mat och dryck, gärna lite annorlunda saker vi är mycket nyfikna av oss. Vi blev verkligen djupt imponerad av stället. Förväntningarna var väl inte så stora det ska väl erkännas. Och inte förväntat oss något heller. Men vi blev mycket glatt överaskad, möttes av Rune och Fiona som värd paret heter. De fick installerat oss på våra respektive rum som var helt nyrenoverad. Liten bar med stort urval flera olika öl att välja på och många goda viner. De hade bra malt whisky sortiment. Vad mer kan vårat gäng behöva? När vi nu instalerat oss så var det dags för trägården och möblerna vi hade hjälps åt med att ta ut, vi åt vår lunch där ute. Pytt i Panna med stekt ägg och en öl, underbart!



Vi hade en vidunderlig eftermiddag .Barnbarnen var ju hungriga så de fick en härlig pasta anrättning .
Middagen på kvällen bestod av rödbetssoppa med en pestochevre.



Varmrätten bestod av hälleflunrda, Räksmörgås med handskalade räkor.



Världens godaste Chablis



Supergott allt samman. Detta ställe med sin charm kan varmt rekomenderas. Hit kommer vi fler gånger, man känner sig verkligen hemma där.





Kolla in deras hemmsida.
www.villabro.se
Villa Bro - Utsågs till Årets Entreprenör i Lysekils kommun 2009 av Näringslivscentrum.
Grattis till den utmärkelsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar