fredag 5 mars 2010

Smak av Marocko med Chermoula kyckling

Fredag, äntligen! Ni kan laga denna lyxiga lättlagade middag.
Vi hittade en ny krydda i hyllan som heter Chermoula. Den har en underbar kryddsammansättning av örter, citrus och en smula hetta. Den kallas för Marockos pesto. Mycket god!



Du behöver:
Kycklingfilé
Chermoulakrydda (ny)
1 pkt bacon
1 aubergine
10 champinjoner
2 tomater
Scharlottenlök
Bulgur eller ris



Skiva och stek lök, champinjoner och aburgin och tomat.

Strimla baconet fint och stek det ganska hårt utan att bränna det.



Stek upp kyckling och krydda med Cermoulakryddan. Servera med bulgur eller ris.
Ett gott vin och lite kärleksfull musik av Alicia Keys "No one" så är fredagen räddad.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar