lördag 24 april 2010

Rostock då & nu



Sommaren 2009 tog vi en liten tur till Rostock. Det var inte alls planerat att det skulle ske; något så vi styrde bilen till Gedser där vi parkerade bilen och tog färgan över till Rostock. Bokat hotell ? Nej! Ringer Jeanette och hör om hon kan kolla vad det finns för hotell och telefonnummer till hotellen. Tack för hjälpen. Vi ringdetill SAS Radisson Blue hotel, de hade 1 natt till oss, det tar vi kan ju alltid fixa ett annat hotell på lördag.
Väl framme delade vi en taxi in till Rostock med en annan svensk som bodde där.
Checkade in på hotellet ett rigtigt lyxigt och stort rum med en vidunderlig utsikt.



Eftersom vi inte kunde bo där mer än en natt förflyttade vi oss till Steigenberger Hotel Sonne andra sidan gågatan vid rådhusplatsen.
Stort och rymmligt hotell med en walk in closet på rummet, underbart. Det har jag aldrigt varit med om tidigare inte för att vi hade så mycket kläder så vi behövde all det utrymme men lyxigt var det, man kan ju ta på sig något sexigt och kasta upp dörrarna och se hur mannen reagerar, och det gjorde han. Det var då, nu börjar den andra historien.



Vi var på en något mer planerad weekend med våra goda vänner Stefan och Tina nu här i april denna gång blev det hotellet Rostok Apartment hotel, ligger bara några få meter från Rådhusplatsen angränsar till Steigenberger hotel Sonne, tog en brochyr förra året.


Ett helt underbart lägenhets hotel, lyxigt och väl designat.
Shopping jo visst han vi med det också fortfarande billigt. Vi hade en helt underbar weekend åt och drack av allt vad livet kunde erbjuda.
Vad kan man mer begära?



Livet är till för att levas. (det är mitt ordspråk) finns nog några till som vill det !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar