måndag 3 maj 2010

Pangus & varm rödkålsallad

Go´kväll!

Hoppas att allt är bra med dig. Vi har grillat massor nu när det fina vädret kom. Men idag har det blåst kyliga vindar i Malmö så då blev det fisk i pannan inomhus istället.

Pangus är en fisk som är fast i köttet och har mild smak.

Det här behöver du:
4 filer Pangus
citruskrydda
salt
smör
Gör så här:
Lägg regält med smör i pannan. Lägg i fisken och salta och strö över citruskryddan.
Låt steka och små puttra i pannan ca. 20 minuter.



Rödkålssallad:
1/3 rödkålshuvud som du skivar i strimlor
1 rödlök, klyftad
1 apelsin i små fyrkanter
10 cocktail tomater delade i halvor
Stek allt under omröring i smör.



Servera gärna med nypotatis & smält smör.



Hoppas det smakar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar