tisdag 5 oktober 2010

Any time & hotellbesök

Hallå är ni där?

Som ni vet så älskar vi ju att ta små härliga weekendar, det ska ju vara till en bra peng så man kan göra det ofta! så därför letar vi på nätet efter att få så mycket som möjligt för så lite pengar som möjligt.

Tips:

www.hotels.com
www.booking.com
www.dtf-travel.dk (se)

Man kan ju ringa runt lite, gärna en fredag, då finns det ju en del hotel som inte är fullbokade och gärna kan erbjuda ett rum till en billigare peng.
Det kan vara lite problem om det är stora arrangement runt om, då är det sällan man får det billigare, men ett försök är det alltid värt.

Hittade ett kanonerbjudande på Clarion Colletion Hotel Temperance 2 nätter inkl frukost och buffé om kvällen 1500:-
för ett dubbelrum.

Härliga sängar och ett relativt stort rum, bra service mycket trevlig personal i receptionen.



Vi var tvugna att provsmaka bufféen, den bestod av en kyckling curry soppa , biffstroganoff med ris eller pasta och sallad till.
Dessert bestog av hallonmoussé och jag måste säga att jag blev glatt överaskad hur bra det smakade.

Lördag kväll ville vi ju ändå äta någon annan stans, Allie och André tyckte vi skulle gå på Any Time.



Det har de sagt till oss tidigare men nu fick vi slå till.
Misstag? Nej absolut inte!
Ligger på Föreningsgatan 37 i Malmö. www.anytime.se



Jag tog en kräming svampsoppa med med grillad chorizzo på spett. Underbart god.


Pelle tog Sniglar Provencale
Allie och André åt Getost och rödbetsvårrulle med honnungsdip.
Jag testade och kan klart säga att det smaka super.

Varmrätt blev:
Mozzarella gratinerad Canneloni,

Majskycklingfilé och en mycket god tunn spröd Pizza med musslor.



Dessert:
2 st Marrängsuisse delad på 4.

Denna restaurang går vi mycket gärna tillbaka till.
Mycket bra och humoristisk service.

Själv klart blev det ett rödvin till detta.

Sängen blev det nästa ställe vi kom till för nu var vi mätta. Tack Allie och André för ett perfekt val.

Låten som skulle passa bra till är ( Any Time At All ) med The Beatles.

Kommer att skriva om vad vi har gjort tidigare i sommar så häng på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar