torsdag 28 oktober 2010

UNIK whiskey till salu! 2 malt whisky från Braunsteins Bryggeri i Köge Danmark. Det är Lima och 300 andra till i hela världen som säljer denna...v


Hallo,hallo
.
Kolla vad Lima har...en malt whisky från Braunsteins Bryggeri i Köge Danmark. Det är jag, Mattias och 300 andra till i hela världen.
Braunstein Edition Nr:1
Lima har 2 till försäljning.
Tryck på bannern längst ned på vår sid.


En Dansk single malt whisky gjord på de finaste ingredienser i mikrodestilleriet Braunstein. Och även historiskt unikt i sitt slag - nämligen den allra första som lagras på Distilleriet Braunstein.Braunstein Edition No.1 lagras på ett 225-liters ekfat som tidigare innehållit Oloroso sherry. Sakta kommer smaker av grape, mörk choklad och russin alkohol och en mjuk och lätt fruktig whisky kommer att utvecklas.
Fatet blev handtappat torsdagen den 22 Mars 2007 och lagrades på destilleriet vid Köge hamn, där den naturliga omgivningen kom till att sätta sina subtila fingeravtryck på whisky under åren fram till den var klar till att tappas på flaskor. Denna whisky buteljerades i ett mycket begränsat antal flaskor, då det endast fanns ett enda fat av denna historiska whisky.

Med andra ord, en "once in a lifetime" upplevelse.

Smaka på den , nej det tror jag inte.
Men för en riktigt inbiten malt whisky älskare skulle det ju vara något att äga.
Priset , tja kolla under Lima...


Här är en låt som jag tycker ni kan lyssna på och njuta en härlig whisky till.
Brad Paisley & Alison Krauss - Whiskey Lullaby Skål på er alla malt whisky älskare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar