onsdag 25 november 2009

Crunch Panerad Pangasius Filé



Här kommer en spännande rätt som även passar till en oformell middagsbjudning.

Det här behöver du:
4 st pangasius filéer
2 st ägg
1 dl vetemjöl
2 dl crunch med äpple
1 tsk paprika pulver
salt och peppar
smör till stekningen

Vänd filéerna i de uppvispade äggen sen vänder ni dem i crunch, mjöl, paprika, salt och peppar blandningen. Stek filéerna på medel värme i smör.

Till detta kan ni servera jasmin ris eller basmati ris för 4 pers,
2 små färska röda chili,tror ni det blir för hett så ta bara 1 jag skulle ta 3 men, men..
1/2 purjolök eller 2 st vårlökar
Skölj riset och ta den mängd ris och vatten som är rekommenderat på förpackningen.
Hacka den röda chilin och skär purjolöken i tunna skivor häll det i kastrullen tillsammans med riset ev, lite salt. Rör om i riset några gånger under tiden det små sjuder.

Colmans gurk majonäs:

2 dl av en god majonäs
2 dl inlagd gurka typ mor annas
1 msk colmans mustard

Gurkan hackas i mindre bitar ca,1 cm i diameter blandas samman med majonäsen och senapen.

Smaklig spis som man säger i Danmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar