måndag 4 januari 2010

Citrongräs och Kycklingfilé med sting

Ikväll blir det en kycklingcréme med sting i.
Om du vill ha mindre styrka så ta bort kärnorna i chillin innan du vänder ner den med kycklingen.

Du behöver:
1 liten burk kokosmjölk
0,5 dl Ekologisk Blomster Honung
citrongräs, ICA
1 liten röd chilli
1 röd paprika
2 msk kycklingfond
1 msk röd currypasta
3 klyftor vitlök, 1 hackad & 1 pressad
1 gul lök
1 äggula
2 kycklingfilér






Gör så här:
Strimla kycklingen och stek den i smör. Hacka chilli, paprika i stor bitar. Skär löken i ringar. Citrongräset smakar bäst mest om du trycker till det innan du skär det i stora bitar som är lätta att fånga upp innan servering.
Tillsätt currypastan, kycklinfonden, grönsakerna, vitlöken, löken samt citrongräset.
Stek en stund till och tillsätt sedan kokosmjölken, låt puttra en stund.
Till sist lägger du i äggulan och rör om, klart!





Servera med färsk bandpasta.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar