Idag är de flesta av oss slöa och trötta, därför passar denna klassiker perfekt.
450 g malet kött
1 gul lök
2 vitlök
0,5 dl kalvfond
2-3 tomater
0.5 dl bruschetta mix(går bra med torkade örter också)
basilika
2-3 msk tomatpuré
parmesan
1-2 dl vatten
Hacka löken och fräs den genomskinlig Vänd ner köttet och sedan tomater, basilika, pressad vitlök, kalvfond, tomatpuré, bruschettamix och vatten.
Låt små puttra 15-20 minuter.
Pastan som vi använder är Barillas smalaste, Capellini no1.
Lägg upp på tallrik och strö över parmesan
Nu kryper vi upp i soffan och myser med vår mat till Ivanhoe.
Önskar dig en bra dag på årets första dag!
Precis vad jag ska laga nu .... efter all helgmat så LÄNGTAR jag efter spagetti och köttfärssås. Hoppas ni haft en trevlig nyår. Vi tog det så lugnt och myste framför brasan att klockan gick före oss. Kom i säng 05 30 och gick upp 15 00 på årets första dag!
SvaraRaderaHar planer på att komma o hälsa på i Dragör snart, men vi hör av oss ang det om några veckor.
Kram från Mia o Larsa