torsdag 11 februari 2010

Kanel Grönsaker Skinkfärs och Pasta

Hej!

Hoppas att allt är bra med er. Idag har jag haft en mysig dag. Jobbat förmiddagen för att sedan spendera eftermiddagen på stan med mamma. Vi började med fika, det blev en räksmörgås, med handskalade räkor, ägg och majonäs. Så gott! Därefter strosade vi i lite affärer och hittade en del reafynd :-)

Kvällens meny blev en Skinkfärsgryta med grönsaker. Kanelen gör att det blir en extra tuch och en smak av orienten.



Du behöver:
Skinfärs
Rödlök
Purjolök
Eko Passerade tomater (ica)
Svamp
kanel (knivsudd)
vitlök
Kalvfond

Gör så här:
Stek löken och tillsätt sedan köttet.
Skär grönsakerna i grova bitar och pressa i vitlöken. Häll i de passerade tomaterna och låt grytan puttra ca. 20 minuter. Till sist häller du i svampen, låt puttra 5 min till.






Servera med pasta eller ris.

Njut av torsdagskvällen och glöm inte bort att det är Alla Hjärtans Dag på söndag.
Kram från Matfamiljen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar